Recensies

Wat zeggen anderen over Shiatsu praktijk Breda

Wat heb ik een heerlijke behandeling gehad van je Marleny! Ik had last van mijn rug. Al tijdens de behandeling voelde ik dat er iets geraakt werd wat diep helend voelde. De dagen erna werkte de behandeling door en was de rugpijn weg. Marleny, je bent een geweldige behandelaar die goed aanvoelt wat er nodig is. Dank je wel!

Jaana Siltasami
Hoofddocent en eigenaar van Hands on Tao Shiatsu Institute
Ademsessie Ik kwam al voor shiatsu behandelingen bij Marleny. Ik heb eerdere ademsessies gedaan in een groep. Daar zocht mijn interne beschermer vluchtwegen om niet tot diepere lagen van mijn gevoel te komen. Ik wilde heel graag maar ik werd beperkt door iets in mij wat schreeuwde om juist niet naar buiten te willen komen. Wat mij altijd opvalt bij Marleny is de rust die ze uitstraalt en echt luistert zonder oordeel. Dit gaf mij dan ook de moed om een 1 op 1 ademsessie bij haar te plannen. De dagen voor de ademsessie ervaarde ik al de nodige onrust en mechanismes om het niet aan te gaan. Uiteraard heb ik geen gehoor gegeven aan deze stemmetje en ben ik de individuele sessie aangegaan wetende dat ik altijd de keuze heb om het te stoppen. Uit ervaring weet ik dat elke Marleny mijn persoonlijke grens respecteert, waardoor ik direct het vertrouwen ervaarde in dit proces. Bij de ademsessie neemt ze echt de tijd om eerst samen tot de kern te komen en het doel van de sessie. Doordat Marleny continu naast mij begeleide, gaf ze mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Zo kon en mocht ik dieper gaan dan dat ik mezelf had voorgesteld. Ze begeleid het proces zodoende dat ze tijdens de reis ook mijn lichaam leest en ze voelt blokkades aan. Door de juiste aanraking voelde ik steeds dieper de algehele heling van diepe wonden. De weken na deze ademsessie resoneerde alles vanuit mijn hart. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk bevrijd , wat maakte dat ik nu heel makkelijk keuzes kan maken, die voorheen zorgde voor interne onrust. Als je moeite hebt met vertrouwen in de ander is Marleny de juiste persoon, ze schenkt veel tijd en aandacht om jou op je gemak te laten voelen zodat je ook met volste vertrouwen de behandeling aan kan gaan.

Pascal


Marleny heeft er voor mij voor gezorgd dat ik na een paar behandelingen aanzienlijk minder last had van opvliegers. Na een langere periode van behandelingen ik opvlieger vrij ben. En het zorgt ervoor dat de periodes van slapeloosheid verminderd zijn. Een verademing.

Nanny van Aert
Voor diegenen die roepen; 'massage is niets voor mij' wil ik graag zeggen; probeer Shiatsu een keer, want het is werkelijk een verrijking! Ik zal uitleggen waarom. Ik paste volledig in het plaatje; 'Massage is niets voor mij, ik kan niet ontspannen, blijf maar liever van mij af'. Omdat Marleny, op dat moment een collega van mij, graag wilde oefenen in verband met haar opleiding tot Shiatsu therapeut, heb ik ingestemd om haar 1 maal te helpen. Ik ging de dag van onze afspraak met buikpijn van de zenuwen naar haar toe, maar vanaf het moment dat ik bij haar in de behandelruimte was, was alle spanning verdwenen.

Ik heb ervaren dat Shiatsu een hele laagdrempelige vorm van massage is. Je mag je kleding aanhouden en je hoeft geen ingewikkelde gesprekken te voeren over je klachten. Je mag zelf aangeven waar je op dat moment last van hebt en waarbij jij zelf graag wil dat de massage zich op richt. (Je hoeft dus niets tegen je zin te doen).

Door de rustige manier van vragen stellen voel je je bij Marleny direct op je gemak en ontspannen. Ze gaat heel erg van jouw vragen uit. En ook al ben je, midden in de behandeling, even minder ontspannen (wat mij nog weleens kan gebeuren) vraagt Marleny of je los kan laten (zonder dwingend, gejaagd of geïrriteerd te zijn, maar het volledig bij jou als cliënt te laten) waardoor je de spanning daadwerkelijk los kúnt laten. Na afloop van de massage voel je je ontspannen en 'opgeruimder' (ik kan het niet anders zeggen). Ik slaap in ieder geval altijd heerlijk na een behandeling.

Het is niet bij die ene keer 'oefenen voor de opleiding' gebleven. Ik ben inmiddels vaste klant en ik krijg nu therapeutische behandelingen. Hierdoor heb ik minder last van menstruatieklachten en heb ik meer energie. Daarbij ben ik er door deze behandelingen achter gekomen dat mijn “milt"en “lever" niet goed bleken te werken en na verder onderzoek kwam naar voren dat ik een zuivelintolerantie heb. Daar was ik zonder Marleny niet achter gekomen. Het is een wonderlijke vorm van behandeling. Een aanrader!

Hester EijgelShiatsu bij Marleny Na elke behandeling voelde ik dat het leven, waarmee ikzelf in die periode geen contact kon maken, weer was aangeraakt en wilde bloeien. Zachtheid, energie, souplesse die verduisterd waren, werden door Marleny met aandacht vanuit hun schaduwplek uitgenodigd om in mijn levenslicht verder mee te spelen. De liefdevolle behandelingen hebben mij zó goed gedaan.

Vera
De shiatsu stoelmassages bij ons bedrijf zijn weer een groot succes geweest. Allen hebben de stoelmassage als positief ervaren. Ze geven aan dat de stoelmassages bijdragen aan hun vitaliteit en energie. Unaniem willen ze dat Marleny van Shiatsu Breda de stoelmassages blijft geven. Marleny werkt in een relaxte sfeer, is professioneel en vriendelijk. En ze neemt echt de tijd om (de soms specifieke) klacht te verhelpen. De medewerkers zien het ook als een aangename blijk van waardering vanuit de werkgever en als zorg voor het personeel.

Raad voor de Kinderbescherming Breda
Ik heb veel baat bij de behandelingen. Marleny neemt niet alleen maar de lokale pijnpunten in behandeling, maar neemt heel je spier(energie)baan onder handen. Dat geeft mij veel meer ontspanning en een langwerkende ontlasting van de knelpunten, dan de behandelingen van de fysio. De sfeer is ontspannen en erg prettig, je kunt zelf aangeven waar je je aandacht wilt focussen. Maar je fopt haar niet, de gevoelige punten worden wel gevonden. Langlopende, chronische, hevige klachten zijn na 6 maanden tot kleine ongemakken gereduceerd. Dus een aanrader.

Marcel van Bemt
na een massage bij kanker: Wàt een ervaring. Sinds maanden had ik weer het gevoel dat ik mijn lichaam, via jouw handen, liefde heb gegeven. Zo fijn.

Carola de Jongh
Marleny voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Zowel in het moment als voor de behandeling van je klacht. Haar sprankeling, fijngevoeligheid en rust, samen met de vele tools die ze heeft (shiatsu, acupunctuur, organenmassage, etc) zorgen ervoor dat het meer is dan Shiatsu alleen. Ik voel me elke keer weer opgeladen en lichter als ik bij Marleny ben geweest! Dankjewel voor wie je bent en wat je doet Marleny!

Suan Tan


Schrijf zelf een recensie