Recensies

Wat zeggen anderen over Shiatsu praktijk Breda

Wat heb ik een heerlijke behandeling gehad van je Marleny! Ik had last van mijn rug. Al tijdens de behandeling voelde ik dat er iets geraakt werd wat diep helend voelde. De dagen erna werkte de behandeling door en was de rugpijn weg. Marleny, je bent een geweldige behandelaar die goed aanvoelt wat er nodig is. Dank je wel!

Jaana Siltasami
Hoofddocent Shiatsu in Bedrijf
Shiatsu praktijk Breda heeft er voor mij voor gezorgd dat ik na een paar behandelingen aanzienlijk minder last had van opvliegers. Na een langere periode van behandelingen ik opvlieger vrij ben. En het zorgt ervoor dat de periodes van slapeloosheid verminderd zijn. Een verademing.

Nanny van Aert
Voor diegenen die roepen; 'massage is niets voor mij' wil ik graag zeggen; probeer Shiatsu een keer, want het is werkelijk een verrijking! Ik zal uitleggen waarom. Ik paste volledig in het plaatje; 'Massage is niets voor mij, ik kan niet ontspannen, blijf maar liever van mij af'. Omdat Marleny, op dat moment een collega van mij, graag wilde oefenen in verband met haar opleiding tot Shiatsu therapeut, heb ik ingestemd om haar 1 maal te helpen. Ik ging de dag van onze afspraak met buikpijn van de zenuwen naar haar toe, maar vanaf het moment dat ik bij haar in de behandelruimte was, was alle spanning verdwenen.

Ik heb ervaren dat Shiatsu een hele laagdrempelige vorm van massage is. Je mag je kleding aanhouden en je hoeft geen ingewikkelde gesprekken te voeren over je klachten. Je mag zelf aangeven waar je op dat moment last van hebt en waarbij jij zelf graag wil dat de massage zich op richt. (Je hoeft dus niets tegen je zin te doen).

Door de rustige manier van vragen stellen voel je je bij Marleny direct op je gemak en ontspannen. Ze gaat heel erg van jouw vragen uit. En ook al ben je, midden in de behandeling, even minder ontspannen (wat mij nog weleens kan gebeuren) vraagt Marleny of je los kan laten (zonder dwingend, gejaagd of geïrriteerd te zijn, maar het volledig bij jou als cliënt te laten) waardoor je de spanning daadwerkelijk los kúnt laten. Na afloop van de massage voel je je ontspannen en 'opgeruimder' (ik kan het niet anders zeggen). Ik slaap in ieder geval altijd heerlijk na een behandeling.

Het is niet bij die ene keer 'oefenen voor de opleiding' gebleven. Ik ben inmiddels vaste klant en ik krijg nu therapeutische behandelingen. Hierdoor heb ik minder last van menstruatieklachten en heb ik meer energie. Daarbij ben ik er door deze behandelingen achter gekomen dat mijn “milt"en “lever" niet goed bleken te werken en na verder onderzoek kwam naar voren dat ik een zuivelintolerantie heb. Daar was ik zonder Marleny niet achter gekomen. Het is een wonderlijke vorm van behandeling. Een aanrader!

Hester Eijgel

Schrijf zelf een recensie