Voor je bedrijf

Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en verzuimen minder. Shiatsu praktijk Breda biedt met Shiatsu massage en stoelmassage ondersteuning bij uw verzuim- en gezondheidsbeleid. Uw organisatie, uw medewerkers en uw bedrijfsresultaten worden er beter van.


Preventieve werking van shiatsu stoelmassage

Shiatsu stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage. Hoofd, nek, schouders en rug zijn goed toegankelijk op de stoel. Een regelmatige stoelmassage gaat ziekteverzuim en rsi tegen. Door het gebruik van specifieke drukpunten heeft een shiatsu stoelmassage een sterker effect dan traditionele stoelmassage. Elke klacht heeft zijn eigen benadering en punten, of het nu gaat om een stijve nek en schouders of stressgerelateerde klachten.


Stoelmassage ontspant en verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de productiviteit ten goede. Stoelmassage op de werkplek leidt tot positieve en duurzame resultaten, die bijdragen aan het welzijn van de medewerker en hierdoor tevens aan het succes van de organisatie als geheel. Daarom is shiatsu stoelmassage van Shiatsu praktijk Breda een mooie aanvulling op uw arbo beleid. Shiatsu Praktijk Breda biedt ook shiatsu massage aan voor uw werknemers.


Stoelmassage bij een speciale gebeurtenis

De stoelmassages kunt u ook eenmalig aanbieden, bijvoorbeeld bij een evenement of een beurs.

Heeft u iets te vieren of wilt u uw personeel of relaties bedanken, geef dan een stoelmassage kado.


Offerte en vrijblijvende demonstratie


U kunt contact opnemen met Shiatsu praktijk Breda voor meer informatie en/of een offerte op maat (voor bedrijven geldt een ander tarief dan voor particulieren).

Natuurlijk geef ik graag een demonstratie, zodat u zelf het effect van een shiatsu behandeling kunt ervaren.